Despre

 

sort

(în atelier)

 

Motto: ,,Orice carte legată este o carte de vizită.

 

      Legătoria de Lux Sfântul Antim Ivireanul a luat naștere în anul 2016,  în luna Mai din punct de vedere oficial și legal. Totuși, mă ocup de legătoria de carte de mai bine de trei ani, timp în care am evoluat, încercând mereu să fac lucruri și mai frumoase și trainice iar totodată să mă depășesc de o carte legată la alta.

     Acum mai bine de un an am constatat că lucrez destul de bine pentru a putea lega și a cărțile altora. Astfel, am început să preiau comenzi. În tot acest timp se poate observa o evoluție foarte rapidă, de la modele simpliste la modele foarte complicate. Totodată, am deprins și alte informații și aptitudini în domeniul editării și imprimării volumelor, atât în format A6 sau A5 cât și în formate mai mari de până la A3, și coaserea lor într-un mod trainic pe fascicule. 

     De ce ați alege să vă legați o carte în atelierul meu?

         1. Calitate

     Fiecare dintre noi dorește un lucru de calitate, adică un lucru trainic și bine făcut. Nu numai experința și cărțile de pe site vă pot încredința că vă voi lega cartea calitativ, dar și iubirea, respectul și atenția pe care le acord invariabil oricărui volum. Totodată, materialele folosite sunt de bună calitate, fiind foarte atent la tot ceea ce folosesc în legătorie.

         ​2. Frumusețe și măiestrie

     Cărțile nu sunt legate oricum. În funcție de bugetul dumneavoastră, vor primi o copertă atent și frumos decorată. Orice decorațiune se imprimă cu atenție și precizie astfel încât la final, coperta și decorațiunile să fie bine echilibrate. 

     Aveți posibilitatea să vă legați cartea în zeci de moduri, cu diferite modele, matrițe decorative, așa cum doriți dumneavoastră, spre deosebire de alte ateliere de legătorie unde există doar câteva moduri standard de imprimare și, deci, neavând diversitatea de modele din atelierul meu. 

         ​3. Sinceritate, amabilitate și deschidere

     Clientul este dator să pună vânzătorului toate întrebările pe care le dorește iar cel din urmă este dator să-i răspundă cu sinceritate, amabilitate și deschidere. Consider că ceea ce fac nu este doar o meserie ci o modalitate de a-mi lucra talantul dat de Însuși Dumnezeu, o modalitate de fi de ajutor aproapelui/clientului iar în final societății întregi. Întotdeauna voi fi deschis față de client și voi acționa în primul rând spre binele său și al cărții, iar apoi spre binele meu…financiar. Așa consider că este corect și că ar fi necesar să se întâmple în orice afacere.

 

     Atelierul SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D se află în orașul Vaslui, Str. Avântului. Este înregistrată la Oficiul Național al Registrului, având nr. de înregistrare J37/332/2016 și C.U.I .36108527