Întrebări frecvente

1. Cum pot lua legătura cu dumneavoastră?

     Puteţi lua legătura prin intermediul Facebook (click), email legatoriecarti@gmail sau comenzi@legatoriadelux.ro, sau la nr. de telefon 0771 499 793.

 

2. Sunt din alt oraş şi nu pot veni la atelierul dumneavoastră. Cum procedez?

     Dacă nu sunteţi din Vaslui puteţi trimite cartea prin curier (preferabil FanCourier) la noi, iar când va fi gata v-o expediem tot prin curier. Costurile expedierii de către noi a produsului finit (cât și returul plății) revine exclusiv clientului.

 

3. Doresc să-mi copertaţi o carte de cult nouă. Cum procedez?

    Dacă avem în stoc cartea dorită, v-o copertăm. Dacă nu, ea va fi comandată la Tipografia cărților bisericești a Patriarhiei Române. Pentru stoc vă rog să accesați secțiunea din site ”stoc de cărți”.

 

4. Materialele sunt de calitate?

     Lucrăm momentan doar în PE (piele ecologică) iar pe viitor şi în PV (piele veritabilă). PE este de foarte bună calitate şi rezistentă (din Italia), destinată în primul rând cărţilor de cult care se folosesc des şi foarte des. Pentru mai multe informaţii despre materialele de legătorie puteţi accesa blogul nostru. (click aici)

 

5. În cât timp poate fi gata lucrarea?

     O carte poate fi gata şi în 3-4 zile. Totuşi, dacă avem în lucru o serie de comenzi, poate dura şi 1-2 săptămâni. 

 

6. Am o carte sau un document personal în format electronic şi doresc să fie legat. Cum procedez?

     Putem imprima atât în format A4 pentru cărţi în format A5 (cusute pe fascicule) cât şi în format A3 pentru cărţi în format A4 (cusute pe fascicule). Pentru detalii puteţi citi articolul nostru cu privire la imprimarea, coaserea şi copertarea diferitelor cărţi din format electronic. (click aici)

 

7. Pot veni la atelierul dumneavoastră?

     Desigur. Cel mai bine este să veniţi la atelier, să vedeţi materialele cu care lucrăm şi să puteţi deschide o carte realizată de noi pentru a vă convinge de calitatea produselor noastre. Totodată, vă rugăm să ne anunţaţi când doriţi să veniţi.

 

8. Vă ocupaţi şi de restaurarea cărţilor?

     Momentan nu ne ocupăm de restaurarea cărţilor (în sensul strict) ci doar de recondiţionare (schimbarea coperţii, curăţarea cotorului blocului de carte, recoaserea lui dacă paginile s-au rupt etc).